Top kontakt

T: 034/231-023  l  F: 034/313-104  l  M: 098/452-111  l  E: info@udruga-vvv-kaptol.hr

GTranslate

hrenfrdehuit

Top slogan

Udruga vinogradara, vinara i voćara "VINO-KAP"

Dobro došli na stranice naše Udruge!

Kaptolačka vina ponovno uspješna na ocjenjivanju u Mađarskoj

Drugi put Udruga „VINO-KAP“ iz Kaptola sudjelovala je u Mađarskoj, točnije u gradu Šiklošu na tamošnjem ocjenjivanju vina. Ukupno je ocjenjeno 394 uzorka vina, a dva naša člana (Hrvoje Pavlović i Tomislav Došen) za svoju graševinu osvojili su „visoko zlato“. Svako valja spomenuti i druge koji su sudjelovali, pa su tako: Vladimir Čakalić, Hrvoje Pavlović i Tomislav Došen osvojili srebrne diplome, dok su Igor Kovačević, Marko Pranjić, Josip Novak, Ferdinand Novak, Ivan Valentić i Dražen Čakalić osvojili brončane diplome.

Nakon proglašenja pobjednika, svi prisutni imali su priliku kušati sva ocijenjena vina te razmijeniti iskustva i mišljenja o kvalitetnim vinima. U sklopu ovog programa članovi udruge VINO-KAP posjetili su i novouređeni vinski podrum vinara Zoltana Horvata u Mohaču. Hrvatski i mađarski vinari ponovno će se sresti za svega nekoliko dana i odmjeriti snage u kvaliteti vina, ali ovaj puta u Hrvatskoj, točnije u Kaptolu na tamošnjem ocjenjivanju vina.

Slideshow CK