DANI BAYERA 2023.

Udruga   vinogradara, vinara  i  voćara  „ VINO -  KAP  „  Kaptol  u  suradnji  sa poslovnim  partnerom , kemijskom  tvrtkom  „  BAYER „  d.o.o.  bila  je  domaćin  za njihovo poslovno  područje  i organizirali  „ DANE   BAYERA  „   11.07. 2023 .  u  Kaptolu  . Poznata  tvrtka  poziva  svake   godine  na još  jednu  zajedničku   prezentaciju i predavanje  „ zaštita  vinove  loze i primjena   sredstava u zaštiti „.  Pozivu   se  odazvalo  preko  120  korisnika  i poslovnih  suradnika  , što  govori  da  „ Bayer  „  ima  veliku   podršku  u  korištenju  svojih  sredstava .

Stručni  suradnik  na  terenu  tvrtke  „ Bayer „ doo   Petar  Živković   dip.ing.  je  predstavio  nastavak  primjene  sredstava  u  zaštiti  vinove  loze pa  sve  do  berbe  grožđa.  Svoj  doprinos  i  suradnju  na  ovom  skupu  predstavila   je  i  predstavnica                     „  Poljoprivredne  službe  „  -  Đurđica  Kšenek  dip.ing.  ( odjel   zaštita  bilja )  sa  upozorenjem  o  prisutnosti  „ Zlatne  žutice „  u  nasadima  vinograda  kutjevačkog  vinogorja  . Predavanje   se održalo  u  vinogradu  Mikić  Daria  - pokusi .

Predsjednik  udruge Ferdinand  Novak  zahvalio  se   predstavnicima  tvrtke   „ Bayer  „  doo  i  njihovim  gostima  na  dolasku  i  suradnji  .

Nakon  završetka  predavanja  i  rasprave  organiziran  je prigodan  domjenak  u vinskom  podrumu  Udruge  za sve uzvanike  !